PÁLYÁZAT PEDAGÓGUSOKNAK

Álom osztálykirándulás

A Vidékjáró Kft. pályázatot hirdet hazai oktatási intézmények pedagógusai és a Pedagógusok Szakszervezetének tagjai számára, hogy megtaláljuk az álom osztálykirándulás helyszínét Magyarországon! A győztesek 2 éjszakás, vidéki, hosszú wellness hétvégét nyernek ellátással!

Mi a teendő?

1.)    A Vidékjáró weboldalán található online „Kirándul az osztály” magazinból KLIKK IDE keresse ki az Önnek és diákjainak leginkább tetsző osztálykirándulási helyszínt;

2.)    Ezt ossza meg a magazin alatt  található Share (Megosztás) opcióval, majd válassza ki a Facebook megosztást. Fontos, hogy a megosztás NYILVÁNOS legyen, mert csak így tudjuk ellenőrizni a megosztást. Az alábbi szövegminta alapján ajánljon mellé egy saját kedvenc helyszínt!

SZÖVEGMINTA:
“#kirandulazosztaly #videkjaro
Nekem az „XY” tetszett a legjobban a Vidékjáró kiadványból!
Amit pedig ajánlok a következő számba, az a vászolyi Gádor Tábor.”

3.)    S végül töltse ki a regisztrációs lapot KLIKK IDE, hogy értesíteni tudjuk!

Fontos, hogy a  #kirandulazosztaly és a #videkjaro is szerepeljen a megosztás elején, mert csak azok között tudunk sorsolni, akik ezt és így odaírták! A #kirandulazosztaly #videkjaro címkéknek a Facebook fog automatikusan adni kiemelt háttérszínt, ahogy a példa mutatja.

Példa

 

 

 

 

 

 

 

DÍJAZÁS

Két pályázó pedagógus részesül díjazásban. Az egyik nyeremény a Pedagógusok Szakszervezetnek tagjai között kerül kisorsolásra. A nyeremény mindkét esetben 2 fős wellness hosszú hétvége vidéki szállodában 3 nap, 2 éjszaka félpanzióval, fürdőbelépővel.

HATÁRIDŐ:  2017. május 20.

SORSOLÁS: 2017. május  31.

A szervezők és a pályázat kiírói nevében:

Csizmadia Gábor s.k.
ügyvezető igazgató
Vidékjáró Kft.
www.videkjaro.hu
https://www.facebook.com/Videkjaro/