WaterPlay

Béreljen játékokat vagy kellékeket rendezvényére!

Cégünk több éve foglalkozik sport napok, iskolai rendezvények, céges csapatépítők és céges családi napok szervezésével is. Annak show more

+36-30-773-9678

45., Temető u., Dunaszentgyörgy, Tolna

A helyszínnek még nincs bejegyzése

Cégünk több éve foglalkozik sport napok, iskolai rendezvények, céges csapatépítők és céges családi napok szervezésével is. Annak örülünk,  az ügyfeleink elégedettek és boldogok az általunk biztosított látványelemekkel és a rendezvényeken bemutatott játékokkal.

Az fesztiválokra, speciális programokra, versenyekre, születésnapokra, futóversenyre, családi rendezvényekre, strandra, legény- vagy lánybúcsúkra, gyermeknapokra rendelt játékok sokasága mutatja, hogy szolgáltatásaink sokszínűek. Büszkék vagyunk arra, hogy már meglévő, elégedett vendégeink által kapunk ajánlásokat, ami a megrendelőink nagy százalékát teszi ki.

A bővülő vendégkör miatt a szakképzett kollégáink folyamatosan képzéseken vesznek részt, valamint a növekvő igények kielégítése céljából minden termékünk a szárazföldi és vízi játékainkon keresztül, a látvány elemekig folyamatos fejlesztéseknek és megújulásoknak vannak kitéve. 

Termékeinket nem csak rendezvényeken mutatjuk be, hanem lehetőség van minden játék és marketing termék megvásárlására is, egyedi gyártására is. 2017 újdonsága az Axion minőségi reklámhordozók, melyek minden rendezvényen, kiállításon, termékpromóción nagy sikert aratnak.

A Waterplay ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni