Bakonyi kirándulás - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Reguly Antal Múzeum, Népművészeti Alkotóház, Zirci Ciszterci Apátságban, Pannon Csillagda

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

56., Thököly utca, Budapest, Veszprém

http://www.videkjaro.hu

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Bakonyi kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja: autóbusz
Ellátás: ebéd
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (opcionális)
Indulás időpontja: 7:00
Érkezés időpontja: 19:30
Részvételi díj: 11,500 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, hajó bérlés, belépők, ebéd, utasbiztosítás Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706.  A csomagban található programok: Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház állandó kiállításának megtekintése látogatás a Zirci Ciszterci Apátságban, majd szakvezetővel séta az arborétumban ebéd (többféle menü pl. hagymaleves, Szarvas pecsenye krokettel, áfonyamártással) Pannon Csillagda megtekintése Bővebb információ a +36 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen. JÓ UTAT KÍVÁNUNK!   

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni