Katica Tanya - Az élmények hazája

Osztálykirándulás a Katica Tanyára! Egész évben kül- és beltéri játékokkal, 20 féle hagyományőrző természetismereti programmal várják az osztályokat. Szállás turistaházakban, faházikókban. Étkezés "a la carte" vagy menü alapján. Állatsimogató, óriás labirintus, szélvészcsúszda vízipark, középkori palánkvár.

Egész évben kül- és beltéri játékok | 20 féle érdekes program osztályoknak| Szállás turistaházakban | Étkezés "a la carte" és menüs show more

Mon

09:00 AM - 06:00 PM

Tue

09:00 AM - 06:00 PM

Wed

09:00 AM - 06:00 PM

Thu

09:00 AM - 06:00 PM

Fri

09:00 AM - 06:00 PM

Sat

09:00 AM - 06:00 PM

Sun

09:00 AM - 06:00 PM

Egész évben kül- és beltéri játékok | 20 féle érdekes program osztályoknak| Szállás turistaházakban | Étkezés “a la carte” és menüs formában is…

Osztálykirándulás Katica Tanya Élményközpontban

A Katica Tanya egy igazi élményparadicsom, amely egész évben remek szórakozási, tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tucatnyi kül- és beltéri játszóalkalmatosság közül kiemelkedik Közép-Európa legnagyobb száraz, fedett, óriás csúszdaparkja és a többszintes felnőtt és gyerek játszólabirintus, amelyet több generáció együtt élvezhet. A középkori palánkvár és Európa második legnagyobb működő hajítógépe igazi időutazásra csábítanak. A szabadtéri kikapcsolódás kedvelői számára a pedálos gokartok, az óriáslabirintus, a kézi kompok, a pontonhíd, a vízi járgányok és az ugráló dombok nyújtanak f elejthetetlen élményt.

Egyedülálló programok az osztályoknak

Ahogy már megszokhatták tőlünk, 2017-re további újdonságokkal készülünk, így a hozzánk visszatérők is mindig találnak új élményelemet. Egyedülálló kínálatunkban csoportjaink 20 féle programból választhatnak a kézművesség, a természetismeret, a hagyományőrzés és a gazdálkodás területén. A hangsúlyt a hagyományőrzésre, a környezettudatosságra és a gyermekszeretetre helyezve hiszünk abban, hogy a tapasztalás a legjobb tanítómester!

Szállás

Iskolás csoportok két, központi fűtéssel ellátott (40, illetve 70 főt befogadó) turistaház emeletes ágyakkal berendezett szobáiban, valamint a kempingben található faházikókban (8-10 személyes) tudnak szállást foglalni.

Étkezés

Házias ételeinkből „a la carte” módon választható, vagy akár napi 3 étkezést tartalmazó menüből összeállítható a csoportok étkezése. Az Élményközpont éttermében akár 100-120 fő egyidejű étkezése is biztosítható.

Díjak

“A legjobb osztálykirándulási helyszín.” 2016-ban
“Az Európai Környezetvédelmi Díj” 2016 nyertese

Célok

A Katica Tanyát azért hoztuk létre, hogy Magyarország vezető, élményközpontú, a természetközeli és a hagyományos életmódot felelevenítő, az aktív pihenést elősegítő szolgáltatója legyen, amely csak olyan attrakciókat fejleszt, amelyek nem fogyasztanak energiát vagy ha igen akkor azt saját magunk állítjuk elő megújuló forrásból.

A Katica Tanya egy 12 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében.
Hisszük és valljuk, hogy a látogatóinknak valódi élményre van szüksége, amelynek 3 eleme van és mindhárom elérhető nálunk:

1. változatos program,
2. többféle szálláshely és
3. pénztárcához igazodó ellátás

Télen és nyáron egyaránt remek szórakozási, tanulási, aktív pihenési lehetőséget nyújt 3-113 éves kor között a nálunk található több, mint félszáz játszóalkalmatosság. Ami továbbá egyedivé tesz bennünket: az év 300 napján nyitva vagyunk egyetlen belépőjeggyel a játékaink 95%-át használhatod, (ha gyűjtöd a Kis Katica matricákat, akkor 100%!) nálunk van Magyarországon a legtöbb szbadidős tevékenységre lehetőség egy helyen, a szolgáltatásainkhoz szükséges energia 80%-át magunk állítjuk elő (és ez az arány tovább nő évről évre).

Osztálykirándulás árak a Katica Tanyán!

Áraink: 1 főre jutó napi teljes költség átlagosan: 5, 000-6,500 Ft (szállást+étkezést+belépőjegyet (program) is tar talmazza) Szállásdíj: 1650-1990 Ft/fő/éj, egész ház bérlése is lehetséges! Étkezés: 1560-2600 F t/fő/nap – 3 étkezésre vonatkozóan. Féladag is r endelhető! Belépőjegyek: 1690 F t/fő csopor tos jegy, több napra szóló kedvezményes belépőjegyek válthatók!

0

A Katica tanya osztálykirándulási ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni