NEFAG Zrt.

A NEFAG Zrt. működési területén a kiemelten közjóléti, turisztikai feladatok ellátását közel 416 hektár erdőterület szolgálja.
show more

+36 56 512-110

5., Kaán Károly utca, Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok

http://www.nefag.hu

A NEFAG Zrt. működési területén a kiemelten közjóléti, turisztikai feladatok ellátását közel 416 hektár erdőterület szolgálja.

Szolnok város lakosságának kikapcsolódása, a pihenés, rekreáció minél színvonalasabb biztosítása érdekében valósult meg a Széchenyi Parkerdő és Ökoturisztikai Központ és annak fejlesztése. A Széchenyi Parkerdőben 125 hektáron turista úthálózat kiépítésére került sor, melyben sétáló, kerékpáros és lovas út található.

Bagolyvár Vadasparkban körbesétálva megismerhetjük Magyarország vadfajait, házi- és hobbiállatait, megtekintése kellemes szórakozást nyújt az egész család számára. A gyerekek megetethetik, megitathatják, megsimogathatják az itt élő állatokat, s megfigyelhetik viselkedésüket, szokásaikat természetes környezetükben.

A Parkerdőben található téli szálláshelyünk, mely egy fenyőből készült téliesített rönkház, lehetővé teszi a klasszikus erdei iskolai foglalkozásokat az őszi és téli időszakban is.

Több tanösvény és bemutatóhely került kialakításra a Széchenyi Parkerdő és ökoturisztikai Központ területén.

Turisztikai tanösvényen végighaladva 10 állomáshelyet érintünk, melyeken 10 térképpel és feladattal ellátott táblát találunk. A térkép a Széchenyi Parkerdő és Ökoturisztikai Központ területét mutatja be a tanösvény állomásain keresztül. Minden térkép jelöli azt a pontot, ahol éppen tartózkodik a tanösvényen haladó. Ez egy foglalkoztató tanösvény, melyen a látogatók a tájékozódáson kívül, különböző játékos feladatokat kell megoldaniuk, melyek során megtanulnak tájékozódni térkép segítségével a természetben, megismerkedhetnek az égtájakkal és a tájolással.

A NEFAG Zrt. osztálykirándulási ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni