Matyóföldi kirándulás - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Táncpajta, Hadas városrész műhelyei, Matyó Múzeum, Zsóry Fürdő, Szőlőültetvény látogatás,

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

8., Szent László tér, Mezőkövesd, Borsod-Abaúj-Zemplén

http://www.videkjaro.hu

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Matyóföldi kirándulás ára

Időtartam: 1 nap
Utazás módja: autóbusz
Ellátás: ebéd (2 fogás, üdítő)
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (opcionális)
Indulás időpontja: 7:00
Érkezés időpontja: 20:30
Részvételi díj: 10,500 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (Tájház, műhelyek, táncpajta, múzeum, fürdő, vagy kastély, látogatóközpont), ebéd, borkóstoló, szőlőültetvény látogatás, utasbiztosítás. Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Táncpajtába látogatás, népművészeti előadás, népviselet bemutató, táncház Hadas városrész műhelyeinek meglátogatása, mesterekkel beszélgetés Matyó Múzeum kiállításának megtekintése szakvezetővel Ebéd Zsóry Fürdő (Akik nem szeretnének fürödni, azok a De la Motte kastélyt, barlanglakásokat, Hór-völgyi Látogatóparkot tekintik meg) Szőlőültetvény látogatás, pálinkás fogadás, borkóstoló 6 féle borból, zsíros kenyér Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK!   

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni