Mátrai kirándulás - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Domoszlói Öregház, Kisnánai vár, Bari Tanya, Hagyományőrző csoport bemutatója, Sás-tó, borkóstoló

Cégünk, a Vidékjáró Kft. kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése show more

A helyszínnek még nincs bejegyzése

Cégünk, a Vidékjáró Kft. kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

 

Mátrai kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja: autóbusz
Ellátás:  ebéd (leves, főétel, 2 dl limonádé), kemencés lángos
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (választható)
Indulás időpontja:  8:00
Érkezés időpontja: 20:30
Részvételi díj:  9,500 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (Domoszlói Öregház, vár, Bari tanya, kilátó), hagyományőrző program, csónakázás, ebéd, borkóstoló, lángos, utasbiztosítás. Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Domoszlói Öregház meglátogatása, lángos evés Várlátogatás Látogatás a Bari tanyán Hagyományőrző csoport bemutatója Ebéd Sás-tói kirándulás kilátó megtekintésével, csónakázással 4 féle mátrai bor kóstolása és egy 400 éves borospince megtekintése Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen. JÓ UTAT KÍVÁNUNK! 

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni