Kirándulás Ráckevére - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Emese Park Középkori Múzeumfalu, Árpád Múzeum, Szerb templom, Hajómúzeum, Savoyai kastély, Aqualand fürdő

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

34, Kossuth Lajos utca, Ráckeve, Pest

http://www.videkjaro.hu

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 

Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Ráckevei kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja:  autóbusz
Ellátás: ebéd (dunai halászlé, 3 dl vörös bor, szóda)
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (opcionális)
Indulás időpontja:  8:00
Érkezés időpontja:  20:00
Részvételi díj:  9,000 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (múzeumfalu, múzeum, templom, hajómúzeum, fürdő), ebéd, utasbiztosítás Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Emese Park Középkori Múzeumfalu meglátogatása Árpád Múzeum kiállításainak, majd a Szerb templom megtekintése szakvezetővel Hajómúzeum látogatás Ebéd a Savoyai kastély ősfás kertjében Fürdés az Aqualand fürdőben Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK! 

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni