Kirándulás Palócföldre - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

(Kubinyi Ferenc Múzeum, Forgács Kastély, Kastélykert, Szécsényi Ferences Kolostor és Templom, Kozárd, Hollókő

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

7., Ady Endre u., Szécsény, Nógrád

http://www.videkjaro.hu

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Csizmadia Gábor

20 572 1500

Palócföldi kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja:  autóbusz
Ellátás: ebéd
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (tetszőlegesen változtatható)
Indulás időpontja:  8:00
Érkezés időpontja:  20:00
Részvételi díj: 7,500 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (múzeum, kolostor, templom, vár, pajtakert), ebéd, utasbiztosítás Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Szécsény (Kubinyi Ferenc Múzeum, Forgács Kastély idegenvezetéssel, Kastélykert) Szécsényi Ferences Kolostor és Templom megtekintése idegenvezetéssel Kozárd  Hollókő  Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK! 

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni