Kirándulás a Vértesbe - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

• Korda Filmstúdió • Vértesi Natúrpark • Orondpusztai sajtműhelyben sajtkóstolás • Bozóky Pincében borkóstolás

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Vértesi kirándulás ára

Időtartam: 1 nap
Utazás módja: autóbusz
Ellátás: ebéd
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (választható)
Indulás időpontja: 8:00
Érkezés időpontja: 20:00
Részvételi díj: 12,000 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (filmstúdió, , natúrpark, sajtműhely, borászati múzeum, pusztai állatpark), sajtkóstoló, borkóstoló, utasbiztosítás. Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Korda Filmstúdió (interaktív filmes kiállítás, emlékkiállítás, stúdiótúra) Vértesi Natúrpark (pálinkakóstolás, kiállítás a natúrpark életéből,pusztai állatpark) Orondpusztai sajtműhelyben sajtkóstolás Bozóky Pincében borkóstolás Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK!   

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni