Kirándulás a Kiskunságba - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Ócsai Műemlék Templom, Dabasi Rétesház, Leskowsky hangszergyűjtemény, Kunsági Major, Rendek Ökogazdaság, Rimóczi csokoládé műhely

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának  kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Kiskunsági kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja:  autóbusz
Ellátás:  ebéd (3 fogás), 1 rétes, csokoládé kóstoló, kenyérlángos
Indulás helyszíne:  Budapest, Népliget (választható)
Indulás időpontja:  7:00
Érkezés időpontja: 19:00
Részvételi díj: 11,000 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (templom, tájház, hangszergyűjtemény, ökogazdaság, csokoládéműhely), ebéd, csokoládé kóstoló, utasbiztosítás Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Ócsai Műemlék Templom Dabasi Rétesház Leskowsky hangszergyűjtemény Kunsági Major Rendek Ökogazdaság Rimóczi csokoládé műhely Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK!   

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni