Fertő-tavi osztálykirándulás - Felejthetetlen élmények

Fertőd, Illmitz, Fertőmeggyes, Fertőrákos

A kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál show more

Győr-Moson-Sopron

kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál az osztályoknak, pedagógusoknak, tantestületeknek határainkon innen és túl. A felejthetetlen élmények mellett minden út során törekszik hazánk rejtett értékeinek felkutatására és játékos módon a tudás átadására.
 
Célunk Magyarország, valamint a határon túli természeti értékek és kulturális örökségek népszerűsítése egy- és többnapos osztálykirándulásokon keresztül. 
 
Utazási irodánk  számos térségbe szervez  utakat a hagyományok, az irodalom, a történelem és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk interaktívan megszerezhető tudást nyújtani az osztályoknak. 

Fertő-tavi osztálykirándulási ajánlat

Felejthetetlen élmények kihelyezett tanórák keretében a Fertő-tavon

Időtartam: 2 nap
Utazás módja: vasút, autóbusz
Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora 
Indulás helyszíne: Budapest, Keleti pályaudvar  (változtatható)
Indulás időpontja:   7:10
Hazaérkezés időpontja: 18:49
Részvételi díj: 18,000 Ft/fő-től
A részvételi díj tartalmazza: szállást (1 éjszaka), ellátást (reggeli, ebéd, vacsora), közlekedést (IC vonat helyjeggyel, lovaskocsi, hajó, kerékpár, bérelt busz), belépőket, vezetett gyalogtúrát, vezetett kerékpártúrát, magyar és német nyelven beszélő idegenvezetőt mindkét napra.
Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, az indulás helyének, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Az ár 30 fős osztálylétszámra vonatkozik. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. Utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. Az alapcsomagban található programok: Rendhagyó történelemóra, interaktív kultúrtörténeti foglalkozás és kihelyezett ének-zene óra az Esterházy kastélyban, Lovaskocsikázás a vadregényes Fertő-tó körül, A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság kiállításának megtekintése, A Fertő-táj és a Hanság állat- és növényvilágával való ismerkedés, Csapody István Látogatóközpont kiállításának, kisfilmjének megtekintése,  Vezetett madárles túra a Hanság-főcsatorna mentén, Esti tábortűz, szalonna sütés, Az osztrák Nationalpark Neusiedler See – Seewinkel Infozentrum meglátogatása Illmitzben, Hajókirándulás a Fertő-tavon, Vezetett kerékpártúra a Fető-tó osztrák és magyar oldalán (Illmitz, Mörbisch, Fertőrákos, Fertőd) A szakképzett idegenvezető mindkét nap  – az osztály német tudásának megfelelően –  német nyelven is beszél a látnivalókról.   További választható  programelemek: Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban természeti, kőzettani és őslénytani bemutató.   1,000 Ft/fő Mithras-szentély titkai  800 Ft/fő Hansági túra Hany Istók nyomában  1,500 Ft/fő Öntésmajor A Hanság élővilágának megismerése  400 Ft/fő Kenu túra a Fertő-tavon  3,000 Ft/fő  Soproni városnézés  2,500 Ft/fő Lővér Kalandpark 2,000 Ft/fő FONTOS TUDNIVALÓK!!! A nagy érdeklődésre és a korlátozott szálláskapacitásokra való tekintettel minimum fél évvel előre le kell foglalni a szállást!  Konkrét időpont foglalása 30% előleg befizetésével lehetséges. Díjmentesen vasúttal csak tanítási időszakban lehet utazni ( A tanév 2018. június 15-én zárul) Az ár a 2 kísérő tanár díját is tartalmazza. A kirándulás hétvégére is szervezhető! A program igény szerint módosítható. Amennyiben az időjárás a kerékpáros kirándulást nem teszi lehetővé, úgy buszos kirándulással váltjuk ki.  Konkrét ajánlatkérés esetén, a fenti Linken  az ÉRDEKLŐDÉS fülre kattintva, részletes programajánlatot küldünk.

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni