Fertő-tavi kirándulás - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Fertő-tavi kirándulás ajánlat

A Hanság és a Ferő-tó élővilága

 

Időtartam: 1 nap
Utazás módja: autóbusz
Ellátás: ebéd
Indulás helyszíne: Budapest, Népliget (választható)
Indulás időpontja: 7:00
Érkezés időpontja: 21:00
Részvételi díj:  11,000 Ft/fő irányár!
                    A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (Öntésmajor, Kócsagvár, Lászlómajor), vezetett túra Csíkos Égerbe, ebéd, vezetett túra a Hanság-főcsatorna mentén, utasbiztosítás. Feltételek:Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. 2 napos kibővített útra is van lehetőség, de a szállások foglaltsága miatt ez csak előzetes egyeztetést követően oldható meg. Utazási engedélyszám: A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Hanság élővilága interaktív kiállítás az Öntésmajorban Vezetett túra a Csíkos Égerben Kócsagvár a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóságának kiállítása Lászlómajor – Bemutatómajorság kiállításai Vezetett túra a Hanság-főcsatorna mentén Bővebb információ a +36 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen. JÓ UTAT KÍVÁNUNK! 

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni

    Nincs még kép feltöltve