Kis-Duna menti kirándulás - Minden, ami vidék, minden, ami szívünknek kedves!

Emese Park Középkori Múzeumfalu, Árpád Múzeum, Savoyai kastély, Balabán sétahajó, Hajómúzeum, Szomor Dezső Ökofarm

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének show more

95, Kossuth Lajos u., Ráckeve, Pest

http://www.videkjaro.hu

A helyszínnek még nincs bejegyzése

A Kirándul az osztály csapatának kiemelt célja a vidéki Magyarország természeti értékeinek és kulturális örökségének népszerűsítése turisztikai attrakciókon, csomagajánlatokon, egynapos buszos utakon és nyomtatott tematikus magazinokon keresztül. 
Utazási irodánk hazánk számos térségébe szervez tantestületeknek buszos utakat a vidéki hagyományok, a népi gasztronómia és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk minél több osztálykirándulás fogadására alkalmas helyszínt is bemutatni. 

Dunai kirándulás ára

Időtartam:  1 nap
Utazás módja:  autóbusz
Ellátás:  ebéd (dunai halászlé)
Indulás helyszíne:  Budapest, Népliget (opcionális)
Indulás időpontja:  8:00
Érkezés időpontja:  19:00
Részvételi díj:  8,500 Ft/fő irányár!
A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal, belépők (múzeumfalu, múzeum, templom, hajómúzeum, ökogazdaság), hajózás, ebéd, utasbiztosítás Az ár 50 fős csoportlétszám esetén érvényes. Végleges programot és árat csak az utazás dátumának, illetve a pontos létszámadatok ismeretében tudunk adni. Programváltoztatás jogát fenntartjuk. A buszos utak szervezéséhez szükséges utazásszervezői engedélyszámunk: U001706. A csomagban található programok: Emese Park Középkori Múzeumfalu meglátogatása Árpád Múzeum kiállításainak, majd a Szerb templom megtekintése szakvezetővel Ebéd a Savoyai kastély ősfás kertjében Balabán sétahajóval hajókirándulás Hajómúzeum megtekintése Szomor Dezső Ökofarmján gazdaságlátogatás Bővebb információ a +35 20 572 1500 számon vagy a kapcsolat@videkjaro.hu címen.   JÓ UTAT KÍVÁNUNK! 

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni