Csodák Palotája

A Csodák Palotája, Magyarország, Közép- és Kelet-Európa első „science center”-e, interaktív tudományos játéktere és szórakoztató show more

Mon

10:00 AM - 08:00 PM

Tue

10:00 AM - 08:00 PM

Wed

10:00 AM - 08:00 PM

Thu

10:00 AM - 08:00 PM

Fri

10:00 AM - 08:00 PM

Sat

10:00 AM - 08:00 PM

Sun

10:00 AM - 08:00 PM

+36-1-814-8060

38-44, Bécsi út, Budapest, Budapest

A Csodák Palotája, Magyarország, Közép- és Kelet-Európa első „science center”-e, interaktív tudományos játéktere és szórakoztató központja, mely a graduális természettudományos oktatást kiegészítve informális, élményalapú módon tanít minden korosztályt.

A Csopa témái, tematikái, az 5000m2-es játéktér eszközei és játékai, Öveges termi előadásai és kísérletbemutatói, különleges programjai minden esetben a tudományokhoz, és elsősorban a természettudományokhoz köthetőek, szakmailag hitelesek. Bár nem vagyunk iskola, kiemelten fontos számunkra az tudományos oktatás, nevelés: célunk, hogy kedvet csináljunk a természettudományok megismeréséhez tapasztalati úton, élménnyé tegyük a tanulást.

 

A CSODÁK PALOTÁJA MINDEN GENERÁCIÓNAK IGÉNYES, TARTALMAS IDŐTÖLTÉST KÍNÁL.

A 3 tematikus és terveink szerint időről időre változó kiállításainkkal, trendi, de a tudományhoz mégis köthető szabadulószobáinkkal, látványos és nem hétköznapi módon készült rövid filmjeinkkel a 10-12 évnél idősebb korosztályt, a kamaszokat, fiatal felnőtteket szeretnénk elérni, számukra olyan tartalmas és szórakoztató programokat szervezni, melyek hiánypótlóak a budapesti kínálatban. Bővebb, színesebb, interaktívabb tartalmat, a mostani meglehetősen szűk kereteket feszegető felvilágosító előadásokat, újfajta élményeket kínálunk.

  • A legkisebbek élményszerűen felfedezhetik a fény, az erők, az elektronok játékát.
  • Az iskolás gyerekek a saját játék-tapasztalataikat már összeköthetik a tanultakkal, élményszerűen tapasztalják meg a természettudomány törvényeit.
  • A fiatal szülők végre belevethetik magukat a játékba gyerekeik partnereként, sőt versenyezhetnek is!
  • A kamaszoknak és a felnőtteknek ideális találkozóhely, ahol tesztelhetik testi és szellemi képességeiket, felfrissíthetik tudásukat.
  • Az ötvenen túliak újra részesülhetnek a felfedezés, örömében és felfrissíthetik ismereteiket is.

A Csodák Palotája osztálykirándulási ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni