Barangolás Kárpátalja kincsei között - A felejthetetlen élményekért

Visk, Munkácsi vár, Vereckei-hágó, Árpád-vonal

A kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál show more

Huszti járás (Ukrajna)

kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál az osztályoknak, pedagógusoknak, tantestületeknek határainkon innen és túl. A felejthetetlen élmények mellett minden út során törekszik hazánk rejtett értékeinek felkutatására és játékos módon a tudás átadására.
 
Célunk Magyarország, valamint a határon túli természeti értékek és kulturális örökségek népszerűsítése egy- és többnapos osztálykirándulásokon keresztül. 
 
Utazási irodánk  számos térségbe szervez  utakat a hagyományok, az irodalom, a történelem és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk interaktívan megszerezhető tudást nyújtani az osztályoknak. 
 

Barangolás Kárpátalja kincsei között

Barangolás Kárpátaljai kincsei között (4 nap, 3 éjszaka)

Szállás: 3 éj panzióban
Finanszírozás: a tavalyi pályázat az utazást, szállást, étkezést, belépődíjakat, a kísérőtanárok napidíját és az idegenvezető díját támogatta. Az új pályázati kiírás még nem jelent meg, ezért az elszámolható költségek köre és mértéke még nem ismert.
Önrész: A pályázati kiírás ismeretében tudjuk majd megmondani
3 fő kísérőtanár napidíja: eddig 15.000 Ft/fő/nap volt, várhatóan nem változik
Projektvezető tiszteletdíja: Ellenérték fejében, megbízási szerződés keretében a kijelölt pedagógussal
Szolgáltatásaink: Ingyenes pályázatírást, programtervezést, utazásszervezést, tankerülettel, centrummal egyeztetéseket, pénzügyi és szakmai beszámolók elkészítését utazási irodánk teljes körűen végezi
Díjazásunk: Pályázatírási, utazásszervezési munkadíjunkat a pályázatból gazdálkodjuk ki, az iskolának nincs fizetési kötelezettsége
PROGRAM LEÍRÁS 1. nap   Csetfalva – Nagyszőlős – Visk Kora reggeli indulást követően meglátogatjuk Csetfalván a református templomot. Csodálatosan szép a templom belső tere, szép, népies, festett kazettás mennyezet párját ritkítja a környéken. Ezután Nagyszőlősre utazunk, ahol megismerkedünk a város nevezetességeivel.  A délutáni órákban megérkezünk Viskre. A szállás elfoglalása után megismerkedünk Viskkel és környékével majd ellátogatunk a Viski Erődített Református Templomhoz.  2. nap    Munkács – Beregvár  Vereckei-hágó Délelőtt ellátogatunk a Munkácsi várhoz. A vár nagy jelentőséggel bírt a Habsburg-ellenes mozgalmak korában. Zrínyi Ilona vezetése alatt a hősiesen ellenálló várőrség utolsóként kapitulált a Rákóczi-szabadságharc idején. Rendhagyó történelem óra keretében megismerkedünk a vár történetével és történelmi jelentőségével. A Latorca völgyében álló beregvári Schönborn-kastély Kárpátalja legszebb műemlékei közzé tartozik. A kastély 50 hektáros parkja Kárpátalja legnagyobb tájépítészeti együttese. A Kárpátokban őshonos növényzet között egzotikus fák, bokrok szebbnél szebb példányai találhatók. A nap zárásaként ellátogatunk a Vereckei-hágóhoz, ahol interaktív történelem órát tartunk. 3. nap   Alsószinevér A napot a Szinevéri Nemzeti Parkban töltjük. Az Árpád-vonal bunkerei a Magyar Királyi Honvédség védelmi rendszere volt a II. világháború idején az Északkeleti- és Keleti-Kárpátokban. Az itt szervezett rendhagyó történelem órán bővebb ismereteket gyűjtünk a helyszín fontosságáról. Este zenés kulturális program keretében ismerkedünk meg a kárpátaljai magyarság kultúrájával. 4. nap   Huszt – Iza – Beregszász Hazautazás közben megtekintjük a huszti várromot és kielemezzük történelmi fontosságát és irodalmi vonatkozását. Ajándék vásárlás Huszton és Izán. Kárpátaljai kirándulásunk utolsó állomásaként megtekintjük Beregszász nevezetességeit. Hazaérkezés a késő esti órákban.   Amiben segíteni tudunk: Utazási irodánk teljes körűen végzi a program összeállítását, a pályázat ingyenes megírását, az utazás lebonyolítását és az utazást követő pénzügyi és szakmai beszámolók elkészítését. Helyismerettel és évtizedes tapasztalattal rendelkező határon túli partnereinkkel közösen állítottuk össze a kirándulások programjait, ők segítik az utazások gördülékeny lebonyolítását.  Meghirdetett útjaink igény szerint, rugalmasan változtathatóak. Külhoni partnereink segítségével közreműködünk a külhoni magyar tannyelvű iskolákkal a kapcsolat kialakításában  és az együttműködés elősegítésében. A  szervező pedagógusnak egyeztetett összegű projektvezetési díj, a kísérőtanároknak bruttó 15,000 Ft napidíj kerül elszámolásra. A HAT-19-01 “Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek” pályázaton a 2019/2020-as tanévben hetedikes osztályok indulhatnak.   

0
expand offer

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni