Balatoni Hajózási Zrt. - "Ha Balaton, akkor hajózás!"

Ha Osztálykirándulás, akkor Balaton… …ha Balaton, akkor Hajózás!

Menetrendi hajójáratokkal is elérhető balatoni programok
 Az élményhez Hajó visz!
 

A menetrend szerint közlekedő hajóink show more

Menetrendi hajójáratokkal is elérhető balatoni programok

 Az élményhez Hajó visz!

 

A menetrend szerint közlekedő hajóink igénybevételével utasaink nem csupán egy kellemes utazáson vehetnek részt, hanem egyúttal eljuthatnak a Balaton parti települések, programok döntő többségére is, hiszen az élményhez HAJÓ visz! Ideális választás osztálykirándulásokhoz, ugyanis a hagyományos tömegközlekedéstől eltérően kellemes időtöltésben lehet része az egész csoportnak, mert maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak. Diákcsoportok részére a szolgáltatás kedvezményes áron vehető igénybe!

 

1 órás sétahajózás

Át kell élni, amit egy fotó sem ad vissza!

 

A sétahajózás keretében hajóink szinte valamennyi kikötőből indulnak, és páratlan élményt nyújtó hajózást követően térnek vissza a kiinduló hajóállomásra. 1 órás sétahajózással már kora tavasztól késő őszig várjuk kedves utasainkat. A hajóút során megcsodálhatják a Balatont és a part menti látnivalókat egyaránt. A menetrendben meghirdetett időpontokban, a szolgáltatást diákcsoportok kedvezményes áron vehetik igénybe, illetve igény esetén a csoportok számára a meghirdetett időpontokon kívül is biztosítjuk sétahajózási szolgáltatásunkat!

 

Mastercard Varázshajó már 10 kikötőből

Több mint egy Hajókirándulás!

 

A Balatoni Hajózási Zrt. megújult saját gyerekhajó programja, a Mastercard Varázshajó, 10 kikötőből fut ki a nyári szünetben a kicsik legnagyobb örömére. A hajóút során színes animációs gyerekműsor és lufihajtogatás várja a gyermekeket. Varázshajónk olyan vizekre evez, ahol kalózokkal, bűvészekkel és bohócokkal találkozhatnak. A programot főként a kisebb korosztály számára, alsós osztályoknak ajánljuk! Nem meghirdetett időpont kérése esetén segítünk az animációs program szervezésében is.

Bulihajó, tini disco

Mi ott leszünk! És Te?

 

Szinte minden korosztály számára nagy élményt nyújtanak a BAHART bulihajók, melyek fedélzetén a Balaton közepén bulizhatnak kedvenc számaikra. Retro és mai slágerek gondoskodnak a jó hangulatról, a főidényi időszakban hetente közel 30 alkalommal indított bulihajóinkon a Balaton körül. Diákcsoportok számára kedvezményes bulihajózást biztosítunk a menetrendben meghirdetett időpontokban és helyszíneken. Felsős és középiskolai osztályok számára igény esetén külön tini discot is indítunk, előre egyeztetett időpontban, amelynek során csak a csoport tartózkodik a fedélzeten.

 

Gyorshajójárat, vízitaxi, élményhajózás

Száguldj Velünk a Balatonon!

 

A gyorsaság és az extra élmények kedvelőinek kiváló programlehetőség a Siófok – Balatonfüred – Tihany között naponta több alkalommal közlekedő gyorshajó járat, valamint a Fonyód és Badacsony között igénybe vehető vízitaxi szolgáltatás, mely a vendégek igényeihez igazodva szeli a hullámokat a két part között. “Élményhajózzanak” velünk! 10 perc száguldás a Balaton vízén és garantáltan feledhetetlen élményben lesz része az egész osztálynak!

 

Kompjárat télen-nyáron

A túlpartra tart? CSAK 8 PERC!

 

A BAHART megújított kompmenetrendje egész évben lehetővé teszi utasaink számára a gyors és könnyű közlekedést a Balaton déli és északi partja között. Érkezzen a csoport busszal, gyalogosan vagy kerékpárral, kompszolgáltatásunk által biztosítjuk a gyors túlpartra jutást. A kompok már kora tavasztól késő őszig a meghirdetett menetrend szerint 40 percenként indulnak Szántódrévből, illetve Tihanyrévből, de a megnövekedő forgalom esetén a menetrend felfüggesztésével sűrítjük a járatokat.

A küldetés!

 

Új programhajónk tökéletes választás olyan felső tagozatos iskolás csoportok számára, akik ismeretlen vizekre evezve megtapasztalhatják egy kalandos hajóút izgalmait.

A siófoki, fonyódi és balatonfüredi kikötőkből induló egy órás program alatt három rejtély vár megoldásra, melyek megfejtésének jutalmaként a gyermekek névre szóló kadét levelet kapnak, amely igazolja, hogy a csapat tagjaként kiemelkedően teljesítették a küldetést.

A program május 15-től június 16-ig elérhető, előre egyeztetett időpontban.

 

Lyukasóra a fedélzeten

 

Egy új programhajó szeli a Balaton habjait a siófoki, fonyódi és balatonfüredi kikötőkből, melynek fedélzetére várjuk olyan iskolás csoportok jelentkezését, akik BÁTRAK, ÜGYESEK és él bennük a CSAPATSZELLEM!

Az egy órás hajóút alatt a gyermekek részt vesznek a koruknak megfelelő játékos, közvetlen kapcsolaton alapuló programban, melynek végén névre szóló kadét levelet kapnak, amely igazolja, hogy kiemelkedően teljesítették a tengerésszé avatást.

A program május 15-től június 16-ig elérhető, előre egyeztetett időpontban.

A Balatoni Hajózási Zrt. osztálykirándulási ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
    [recaptcha]