Agóra Tudományos Élményközpont - Fedezd fel a TERMÉSZET CSODÁIT!

Az Agóra Tudományos Élményközpont legfontosabb célja, hogy már gyermekkorban felkeltse az érdeklődést a természettudományok iránt, segítse megalapozni és elmélyíteni a felsőoktatási tanulmányok elkezdéséhez szükséges tudást. Az intézmény feladata az oktatás empirikus oldalának erősítése, a gyakorlatorientált képzés támogatása.

A létesítmény új attrakció a régió kínálatában; minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az show more

Tue

01:00 PM - 06:00 PM

Wed

01:00 PM - 06:00 PM

Thu

01:00 PM - 06:00 PM

Fri

01:00 PM - 06:00 PM

Sat

10:00 AM - 06:00 PM

Sun

10:00 AM - 06:00 PM

+36 (52) 518-620

Debreceni Egyetem, Móricz Zsigmond, Debrecen, Hajdú-Bihar

http://www.agoradebrecen.hu/

A létesítmény új attrakció a régió kínálatában; minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agórában a játék és a szórakozás ötvöződik a tanulással; a gyerekek és felnőttek különleges eszközökkel, tudományos érdekességekkel ismerkedhetnek meg, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes modern épület laboratóriumaiban a látogatók bepillanthatnak a fizika, kémia, orvosbiológia, hidrobiológia, botanika és a robotika rejtelmeibe; a csillagdában tanulmányozhatják az égi jelenségeket.rnAz Interaktív térben több mint harminc tudományos játékot, illetve interaktív eszközt lehet kipróbálni: találkozhatnak Öveges professzor Heki kutyájával, megfejthetjük jó néhány illúzió titkát, próbára tehetik reflexeinket, vagy utat kereshetnek a végtelennek tűnő Tükörlabirintusban.rnAz Agórában érdekes előadásokat, filmvetítéseket és egyéb színes programokat kínál, mindig lehet valami újat tanulni. A központ egy hatalmas, színes osztályterem, ahol teret adnak iskolai csoportok rendhagyó tanóráinak és speciális kísérleteknek, hogy a tanulás élmény legyen. A legkíváncsibb fiatalok pedig az Agóra klubban bontakoztathatják ki tehetségüket.

Az Agóra egy folyamatosan megújuló interaktív, kulturális és tudományos centrum, ahol nem csupán a természettudományos tárgyak népszerűsítésére, hanem egyfajta tudományos alkotóközösség létrehozására is törekednek; továbbá lehetőséget biztosítanak az innovatív hazai cégek számára a fejlesztéseik, eredményeik bemutatásához.

Osztálykirándulás árak az Agórában!

A csoportos belépőjegy ára 900 Ft/fő. A jegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is.

0

Az Agóra Tudományos Élményközpont osztálykirándulási ajánlata

0

send us a message

    Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni