Utazó Planetárium - Mesél az ég, karnyújtásnyira az Univerzum! - Utazó Planetárium bárhol az országban!

Percek alatt felállítható utazó planetáriumunkba belépve lelkes csillagászok tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt. Utazó Planetárium bárhol az országban! Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban! Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek! Az Utazó Planetárium csillagászati és tudományos népszerűsítő programja „házhoz megy”.

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a show more

70/309-7844 / 30/470-4868

5-6, Nádorliget utca, Budapest, Budapest, 1117 Budapest, Nádorliget utca 5/A. 6. em. 612.

http://www.utazoplanetarium.hu

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

 

Ön is szeret a csillagos ég alatt ábrándozni?

Érdeklik az égbolton megfigyelhető jelenségek mögött rejlő természeti törvények?

Szeretné jobban megérteni az égbolton megfigyelhető égi "tüneményeket"?

Percek alatt felállítható utazó planetáriumunkba belépve lelkes csillagászok tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt.

Élje át velünk a titokzatos Univerzum rejtelmeit!

Utazó Planetárium bárhol az országban!

Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban! Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek!

 

Planetáriumi műsorok egyezetetett időben iskolákban, rendezvényeken.

Utazó Planetárium Kft. ajánlatkérés: www.utazoplanetarium.com /ajánlatkérés

Az Utazó Planetárium ajánlata

Szakképzett, diplomás csillagászaink járják az országot és egy felfújható kupolában kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára. Csodáljuk meg együtt az naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, tekintsék meg tudományos és ismeretterjesztő műsorainkat! Egy 10 előadásos napon 280 vagy 450 vagy akár   770   fő is betekintést nyerhet a csillagászat rejtelmeibe, diákonként akár kevesebb, mint 500 Ft-os áron.  Nagy kedvezmények 8 előadás feletti...

view Offer
0

Az Utazó Planetárium osztálykirándulási ajánlata

view Offer
0

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
Create your rate

Nincs még értékelés