RepTár Repülőmúzeum - Repülőtéri Múzeum

Jó helyen jársz, ha csoportot szeretnél szervezni Közép-Kelet Európa egyik legizgalmasabb katonai repülőmúzeumába. Látogatásotok során egy egész napos élmény keretében tekintsétek meg a kiállítást és kipróbáljátok ki a remek élményt nyújtó interaktív eszközöket is!

Tisztelt Osztályfőnök! Ezúton tájékoztatom önt, hogy diákjai, a hatodikosok, a mai napon nem mennek iskolába. Ám hiányzásukat, kérem, show more

Tue

10:00 AM - 06:00 PM

Wed

10:00 AM - 06:00 PM

Thu

10:00 AM - 06:00 PM

Fri

10:00 AM - 06:00 PM

Sat

10:00 AM - 06:00 PM

Sun

10:00 AM - 06:00 PM

+36 (56) 781-538 / +36 (56) 781-530

4-6., Indóház út, Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok

http://www.reptar.hu

This Business has no Posts Yet

Tisztelt Osztályfőnök!

Ezúton tájékoztatom önt, hogy diákjai, a hatodikosok, a mai napon nem mennek iskolába. Ám hiányzásukat, kérem, tekintse igazoltnak. Megnyugtatom, a gyerekek a lehető legjobb helyen vannak. A RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba mentek tanulmányi kirándulásra. A Magyarországon egyedülálló repüléstörténeti gyűjtemény tavaly elnyerte az Év Turisztikai Attrakciója címet. Egyáltalán nem véletlenül.

Tisztelt Osztályfőnök, a diákjai teljesen birtokba vették a hatvanezer négyzetméteres komplexumot. Néhányan a muzeális ritkaságok között sétálnak a Hangárban. Páran beültek a MiG-29-es szimulátorba, a 4D mozit felkereső tanulók azt mondják, hogy a pilótaülésekben tökéletes a repülési élmény. A fizika-szakkörösök arról beszélgetnek a tárlatvezetővel, hogy miként marad fönn a levegőben a több tonnás repülőgép. A többiek pedig elmentek az Étterembe tízóraizni. Azt mondják azért, mert mindenképpen ki akarják próbálni a katonai akadálypályát. Szerintük a bátorságot, állóképességet kívánó szórakozási lehetőséghez kell az erő. Ezt a gyerekeket elkísérő, katonaviselt apukák is megerősítették. Ők valamennyien arról beszélgetnek az első magyar űrhajós, Farkas Bertalan relikviái előtt, hogy milyen volt a seregben a tubusos túróscsusza.

Kristóf nagypapája- aki az ön felkérésére tartott két hete rendhagyó osztályfőnöki órát- beült az egyik gép pilótafülkéjébe. Azt mondja, a hatvanas évek végén ő is ilyennel repült.

Jó hír, hogy az osztálypénzből nem kell költeni a parkolásra. Az autóval, busszal érkező látogatók számára a RepTár parkolója díjtalanul igénybe vehető.

Ha a tisztelt osztályfőnök kíváncsi arra, hogy mit csinálnak a diákjai, akkor üljön gyorsan vonatra. A szolnoki vasútállomásról induló 14-es számú busz közvetlenül a RepTár bejáratánál áll meg. Ha nem szeret vonatozni, akkor szaladjon le az iskola elé, az ötödikesek busza tíz perc múlva indul Szolnokra.

 

Köszönettel: egy szülő, aki már a buszon ül

A RepTár osztálykirándulási ajánlata

view Offer
0

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
[recaptcha]

Create your rate

Nincs még értékelés