Irodalmi és történelmi kalandozások Marosvásárhelyen és környékén - A felejthetetlen élményekért

Temesvár, Vajdahunyad, Nagyszeben, Torockó, Marosvásárhely, Segesvár, Kolozsvár, Nagyvárad

A kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál show more

Maros megye (Románia)

kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál az osztályoknak, pedagógusoknak, tantestületeknek határainkon innen és túl. A felejthetetlen élmények mellett minden út során törekszik hazánk rejtett értékeinek felkutatására és játékos módon a tudás átadására.
 
Célunk Magyarország, valamint a határon túli természeti értékek és kulturális örökségek népszerűsítése egy- és többnapos osztálykirándulásokon keresztül. 
 
Utazási irodánk  számos térségbe szervez  utakat a hagyományok, az irodalom, a történelem és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk interaktívan megszerezhető tudást nyújtani az osztályoknak. 

Irodalmi és történelmi kalandozások

Irodalmi és történelmi kalandozások Marosvásárhelyen és környékén (5 nap, 4 éjszaka)

Szállás: 4 éj panzióban
Finanszírozás: a 2019/20-as pályázat az utazást, szállást, étkezést, belépődíjakat, a kísérőtanárok napidíját és az idegenvezető díját támogatta. Az új pályázati kiírás még nem jelent meg, ezért az elszámolható költségek köre
...

view Offer
0

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
[recaptcha]

Create your rate

Nincs még értékelés