Híres végvárak és mesés bányavárosok a Felvidéken - A felejthetetlen élményekért

Dévény, Pozsony, Nyitra, Trencsén, Bajmóc, Körmöcbánya, Selmecbánya, Besztercebánya, Zólyom

A kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál show more

Besztercebányai kerület (Szlovákia)

This Business has no Posts Yet

kirándulazosztaly.hu csapata, mint az osztálykirándulások specialistája kézzel fogható élményeket és tartalmas kikapcsolódást kínál az osztályoknak, pedagógusoknak, tantestületeknek határainkon innen és túl. A felejthetetlen élmények mellett minden út során törekszik hazánk rejtett értékeinek felkutatására és játékos módon a tudás átadására.
 
Célunk Magyarország, valamint a határon túli természeti értékek és kulturális örökségek népszerűsítése egy- és többnapos osztálykirándulásokon keresztül. 
 
Utazási irodánk  számos térségbe szervez  utakat a hagyományok, az irodalom, a történelem és kultúra megismerésére. A tartalmas utak során, a kulturális és szabadidős programok keretében igyekszünk interaktívan megszerezhető tudást nyújtani az osztályoknak. 

Híres végvárak és mesés bányavárosok a Felvidéken

Híres végvárak és mesés bányavárosok a Felvidéken (4 nap, 3 éjszaka)

Szállás: 1-1 éj Alsóbodokon, Trencsénben, Selmecbányán
Finanszírozás: a pályázat az utazást, szállást, étkezést, belépődíjakat és 3 fő kísérőtanár munkadíját támogatja. Nem támogatja az idegenvezető díját és költségeit (általában 100 EUR/nap + szállás, étkezés). Ezt
...

view Offer
0

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
Create your rate

Nincs még értékelés