Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont Kiállítás és Kilátó - Kiállítás és Kilátó

A balatoni hajózást, vitorlázást bemutató interaktív kiállításunk egy különleges, hajó alakú épületben kapott helyett, melynek árboca a Balaton legmagasabb épített kilátója.

Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont Célunk, hogy biztosítsuk a kikapcsolódást hasznosan, érdekesen, úgy, hogy show more

Tue

10:00 AM - 05:00 PM

Wed

10:00 AM - 05:00 PM

Thu

10:00 AM - 05:00 PM

Fri

10:00 AM - 05:00 PM

Sat

10:00 AM - 05:00 PM

Sun

10:00 AM - 05:00 PM

84/553-088

Erzsébet utca 50., Balatonföldvár, Somogy

http://balatonfoldvarikilato.hu

Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont

Célunk, hogy biztosítsuk a kikapcsolódást hasznosan, érdekesen, úgy, hogy megismerjék a balatoni hajózás történetét és kultúráját. A teljesen akadálymentesített épületben mozi is található, így bízunk benne, hogy minden korosztály számára élményt nyújtunk. Ismerje meg velünk a hajózást valamint a hozzá kapcsolódó érdekességeket!

Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk Önt!

Kiállítás

Balatont és a balatoni hajózást, vitorlázást bemutató interaktív kiállítás 400 négyzetméteren. Terepasztalokkal, makettekkel, filmvetítésekkel, szimulátorokkal mutatják be a hajózást a kezdetektől napjainkig.

Kilátótorony

Magassága 25 méter, így a mintegy 40 méteres magasparttal együtt közel 70 méteres magasságból lehet végignézni a Balatonon Balatonakarattyától egészen Keszthelyig. Szép időben eddig is a Balaton egyik legszebb kilátó pontjának tartották a földvári magaspartot, a kilátóval kiegészülve különleges élményt nyújt.

 

This Helyszín has no Offer to display.

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
Create your rate

Nincs még értékelés