3D Gallery Budapest - Légy részese a művészetnek!

Legyen a legnépszerűbb tanár az iskolában! Tárlatvezetéssel egybekötött szórakozás, kultúra és játékos tanulás! Garantáltan élvezni fogják a diákok! Okos telefon vagy fényképezőgép használata a galériában kötelező! Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoport - és osztálykép készül. A híres festmények, úgy mint Monalisa, Monet és társai, egyaránt fellelhetőek a tárlatban. Itt nincs szükség fegyelmezésre, hisz a galéria interaktív. A képeket bátran megérinthetik, megalkothatják saját művészi beállításukat! Az alap tárlatvezetésen túl, számos más programmal várjuk az iskolákat, iskolásokat! A szórakozás mellett, több órán keresztül lekötjük a diákokat, a kreatív vetélkedőn át, egészen az itt megtartott rajzórákig. Osztálykirándulás, alternatív kinti tanóra, rajzóra és művészeti oktatás egy helyszínen

 Interaktív A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt show more

Mon

10:00 AM - 08:00 PM

Tue

10:00 AM - 08:00 PM

Wed

10:00 AM - 08:00 PM

Thu

10:00 AM - 08:00 PM

Fri

10:00 AM - 08:00 PM

06302117908

17., Bajcsy-Zsilinszky út, Budapest, Budapest

http://www.3dgallerybudapest.hu

This Business has no Posts Yet

  •  Interaktív

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthessék a gyerekek, aktívan részt vegyenek a képük megszerkesztésében. Hozzanak magukkal telefont vagy fényképezőgépet, így fantasztikus élményben lehet részük nap, mint nap, mikor a képeket visszanézik!

  • A galéria, ahol kötelező fényképezni

Kreatív és egyedi beállásokkal a diákok 3D-s fényképeket készítenek magukról és társaikról, majd a tárlatvezető segítségével számos egyedi beállítású csoport - és osztálykép készül róluk.

  • Alkoss, pózolj, színészkedj!

A diákok kipróbálhatják magukat minden területen,

a saját fantáziájukra hagyatkozva állíthatják be osztálytársaikat a festményekbe

  • Ismeretterjesztő

3D hatású képek segítségével a diákok játszva megismerhetik a térhatás, fény és árnyékolási technikák keltette illúziók mibenlétét, a perspektivikus ábrázolás és térhatások világát. Munkafüzetünk segíti a mélyebb berögződést.

  • Kreatív élmény

A galériában természetesen a kreativitásé a főszerep. Itt minden diák kedvére alkothat, kreatívan kifejezheti magát!

  • Változatos program

Az osztályok számtalan program lehetőség közül választhatnak, annak megfelelően, hogy mennyi időt szeretnének eltölteni a galériában. A szó(kincs)kereső-vetélkedők alkalmával csapatokban keresik a képekhez kötődő megfejtést, 15 darab versről kell asszociálniuk a játékosoknak, hogy melyik kép a megfejtés, majd a képekhez tartozó betűket összegyűjtve kell rájönniük a csattanóra!

  • Használd az okos telefonod vagy bármilyen multimédiás eszközt!

Itt nem szól rád a teremőr, ha előveszed a géped és az egész tárlatvezetés alatt használod is, hisz kötelező!

  • Csapatépítő

Mi kovácsolná össze jobban a diákokat, mint, hogy együtt élhetik át az interaktív élményt. Közös osztálykép, vicces csoportképek, egy örök életre szóló közös bankrablás!

This Helyszín has no Offer to display.

send us a message

Kérjük adja meg a kirándulása tervezett adatait, hogy ajánlatot tudjunk küldeni
Create your rate

Nincs még értékelés