Utazó Planetárium - Mesél az ég, karnyújtásnyira az Univerzum! - Utazó Planetárium bárhol az országban!

Percek alatt felállítható utazó planetáriumunkba belépve lelkes csillagászok tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt. Utazó Planetárium bárhol az országban! Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban! Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek! Az Utazó Planetárium csillagászati és tudományos népszerűsítő programja „házhoz megy”.

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a show more

70/309-7844 / 30/470-4868

5-6, Nádorliget utca, Budapest, Budapest, 1117 Budapest, Nádorliget utca 5/A. 6. em. 612.

http://www.utazoplanetarium.hu

Az Utazó Planetárium ajánlata

0

Szakképzett, diplomás csillagászaink járják az országot és egy felfújható kupolában kalandos űrutazásos élményt nyújtanak a gyerekek számára. Csodáljuk meg együtt az naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, tekintsék meg tudományos és ismeretterjesztő műsorainkat! Egy 10 előadásos napon 280 vagy 450 vagy akár   770   fő is betekintést nyerhet a csillagászat rejtelmeibe, diákonként akár kevesebb, mint 500 Ft-os áron.  Nagy kedvezmények 8 előadás feletti napokra!

Planetáriumi előadások általános- és középiskolákban, óvodákban, céges és városi rendezvényeken, művelődési központokban!

Iskolanapra, gyereknapra, természettudományos foglalkozásként tudományos és egyben élvezetes program mindenkinek!

Ajánlatkérési űrlap:

https://docs.google.com/forms/d/1RKjQUHZJovLRDud-5IIv1zzmxgV8zJaKJzMK7LQIXlA/ 

Email: info@utazoplanetarium.hu
Tel:  30/470-4868 vagy 30/977-8158

 

Ugye Önöknek is fontos a legjobb minőség, ha a diákok oktatásáról van szó?

Nálunk a minőségben nincs kompromisszum. A filmjeink magyar szövegét több egyetemi és akadémiai oktató és kutató is átnézi, mielőtt a szinkronstúdióba kerül. Legtöbb filmünket Mihályi Győző, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész szinkronizálta.

Az Utazó Planetáriumnál szakképzett előadókkal dolgozunk (csillagász hallgatók, egyetemet és doktori iskolát végzett csillagászok), folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és nálunk érhető el a legváltozatosabb műsorkínálat, 2017-ben már 12 magyar nyelvű előadás, melyek többsége akár idegen nyelven is bemutatható.

Előadásaink témakörei lefedik az általános és középiskolák csillagászati tananyagát, sőt túl is nyúlnak azon, nagyban segítve ezzel a pedagógusok tanórai munkáját. A diákok látványos, izgalmas környezetben tanulják meg az elhangzottakat.  Igazi élmény a tanulás!

Egyszerűen küldjön egy nevet és telefonszámot az  info@utazoplanetarium.hu email címre és hamarosan felvesszük Önökkel a kapcsolatot.